• Verzending binnen 24h
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Geen verzendkosten v.a. 49€ (NL/BE)
0
€ 0,00
Bijtbestendige honden-frisbee

Bijtbestendige honden-frisbee

Disc Dog honden-frisbee (140g) met verhoogde bijtbestendigheid voor beginners en gevorderden.

Beschikbaarheid: In voorraad

Bijtbestendige honden-frisbee
€ 17,69
Alle prijzen zijn incl. 16% BTW. excl. Verzendkosten

Onze Nutricanis honden-frisbee van Wham-O combineert bijtbestendigheid, duurzaamheid en flexbiliteit met de ongeëvenaarde zweefprestaties van alle Wham-O discs. Dit maakt hem tot een perfecte frisbee voor ambitieuze beginnelingen in de Disc Dog-sport. De zachte, buigzame kunststof verlaagt het risico op verwondingen tot een absoluut minimum. De honden-frisbee is voorzien van een hoogwaardige Nutricanis-opdruk - er werd bewust afgezien van een reliëfopdruk om weerstand genererende oneffenheden aan de onderzijde van de frisbee te vermijden.

Door het verhoogde midden van de frisbee (“dome") wordt de vlucht van de disc gestabiliseerd en wordt de zweeffase effectief verlengd. Daardoor zweeft de honden-frisbee verder dan vergelijkbare werpdiscs en kan de hond de zweefvlucht beter “lezen" - een essentiële eigenschap in de disc dog-sport. De bijtbestendige frisbee is iets zwaarder dan onze professionele dog disc, wat echter nauwelijks merkbaar is in de vluchtafstand.

Door het zachtere, bijtvastere materiaal is de honden-frisbee de ideale schijf voor Disc Dog-beginners met honden die nog niet hebben geleerd bij het vangen niet met volle kracht in de frisbee te bijten. De flexibelere kunststof zorgt bovendien voor een sterk verbeterde duurzaamheid en leidt tot een duidelijke reductie van de bijtsporen die de zweefeigenschappen van de disc negatief beïnvloeden.

"Frisbee" is een gedeponeerd handelsmerk van de firma Wham-O USA.

Productgegevens
Variant: Honden disc dog frisbee (bijtbestendig, Fastback)
Materiaal: extra zachte, buigzame kunststof
Diameter: 240mm / 24cm
Gewicht: 140g

Let op: Geen kauwspeelgoed!

 

Netto gewicht in g 140
Grootte van de hond Middelgroot, Groot, Zeer groot

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):