• Verzending binnen 24h
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Geen verzendkosten v.a. 49€ (NL/BE)
0
€ 0,00
Clicker voor clickertraining bij uw hond

Clicker voor clickertraining bij uw hond

Positieve beloning, geen straffen of sancties.

Beschikbaarheid: In voorraad

Clicker voor clickertraining bij uw hond
€ 5,98
Alle prijzen zijn incl. 16% BTW. excl. Verzendkosten

Clicker voor clickertraining bij uw hond

Clicker voor clickertraining dient als bevordering van het gewenste gedrag van uw hond.

Positieve beloning, geen straffen of sancties.

Tijdens een clickertraining kan het positieve gedrag van uw hond met behulp van een clicker worden beloond en bevorderd. Er wordt afstand gedaan van lichamelijke inzet, berisping of straf. Het klikgeluid kan bliksemsnel afgaan om de hond direct voor het gewenste gedrag te belonen. Om deze reden is een snelle reactie uitermate belangrijk, omdat honden niet al te lang (ongeveer 1 seconde lang) een verbinding tussen gedrag en gevolg kunnen maken. Positief gedrag wordt direct met een klikgeluid beloond, na de klik volgt gelijk een beloning, bijvoorbeeld met een hondensnoepje.

De hond leert dat na hij het klikgeluid een beloning krijgt en verbindt zijn gedrag met het klikgeluid oftewel de Beloning en herhaalt zodoende het gewenste gedrag.

Hoe functioneer de clicker voor de clickertraining bij een hond

De clicker werkt als een soort van klik-klak kikker. Door een lichte druk op de klikker ontstaat een klikgeluid. De clicker is uit stabiel kunststof vervaardigd. Hij kan met behulp van het bijgesloten polsbandje om de pols worden gedragen. Hiermee is de clicker gelijk klaar voor gebruik. De clicker heeft een afmeting van ongeveer 6 cm x 4 cm, het polsbandje is elastisch.

Voor welke honden is clickertraining geschikt

Clickertraining is geschikt voor alle honden, onafhankelijk van zijn leeftijd of karakter en het is ook geschikt voor gevoelige en schuwe honden.

Grootte van de hond Mini, Klein, Middelgroot, Groot, Zeer groot

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):