• Verzending binnen 24h
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Geen verzendkosten v.a. 49€ (NL/BE)
0
€ 0,00
Adult Dog Chicken & Peas

Adult Dog Chicken & Peas

Granen- en glutenvrije premium voeding voor volwassen honden.

Beschikbaarheid: In voorraad

Adult Dog Chicken & Peas 1kg
€ 7,99
€ 7,99 / kg
Adult Dog Chicken & Peas 3kg
€ 21,99
€ 7,33 / kg
Adult Dog Chicken & Peas 10kg
€ 49,90
€ 4,99 / kg
Alle prijzen zijn incl. 7% BTW. excl. Verzendkosten

Hondenvoeding granen- en glutenvrij

nat hondenvoer voor pups

Nutricanis Chicken & Peas biedt uw hond alles wat hij dagelijks nodig heeft. De volledige, hoogwaardige, granen- en glutenvrije voeding is afgestemd op de energiebehoeften van een volwassen hond met een normaal gewicht. Het bevat veel hoogwaardige ingrediënten die de hond helpen om langer gezond en in goede conditie te blijven. Dankzij de handige hersluitbare verpakking blijft het voer langer vers.

Nutricanis hondenvoeding is granen- en glutenvrij. Daardoor waarborgt dit een zo verantwoord mogelijke voeding voor het welzijn van uw hond. Het zorgt voor een optimale verdraagzaamheid en een laag risico op allergieën.


Met kruiden voor een natuurlijke ondersteuning van de gezondheid van uw hond. De in de kruiden aanwezige sporenelementen en antioxidanten dragen op een zachte wijze bij aan de versterking van het immuunsysteem en hebben een celbeschermende functie.Rijk aan hoogwaardige eiwitten. Optimaal afgestemd op de voedingsbehoeften van de actieve, volwassen hond. Het hoge eiwitgehalte biedt uw hond de essentiële aminozuren en draagt ​​bij aan de beste functionaliteit van zijn spieren.


Nutricanis graanvrij droogvoer voor honden: De juiste voeding dankzij consequent goede ingrediënten

graanvrij droogvoer voor honden

Nutricanis Chicken & Peas is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis over voeding. De voeding is volledig vrij van granen en gluten die verantwoordelijk kunnen zijn voor lichamelijke reacties of allergieën. In plaats daarvan leveren aardappelen en erwten de noodzakelijke, hoogwaardige koolhydraten en vezels (4%), die zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen en een verbeterde spijsvertering. Aardappelen zijn volgens voedingsdeskundigen de beste bron van koolhydraten in hondenvoeding. Erwten zijn rijk aan vitamine C en de aanwezige voedingsvezels beschermen tegen een te hoog cholesterolgehalte. Het chlorofyl, dat erwten zo groen maakt, wordt beschouwd als middel dat de kans op kanker vermindert.

Erwten hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Ze bevatten antioxidanten, zoals bijv. Alfa- en bètacaroteen, die het lichaam beschermen tegen de zogenaamde vrije radicalen. Erwten zijn een goede en licht verteerbare energiebron. Ze leveren waardevolle voedingsvezels, die belangrijk zijn voor de spijsvertering. Het in erwten aanwezige polyfenol geldt als kankerpreventief, vitamine K en B zijn belangrijk voor de botten, bovendien bevatten erwten fosfor (belangrijk voor de energiestofwisseling van de lichaamscellen), thiamine en kalium.

Aardappels leveren belangrijke koolhydraten, voedingsvezels en zetmeel. Bovendien bevatten ze veel vitamines, zoals vitamine C, vitamine K en vitamines uit de B-groep. Bovendien leveren aardappels belangrijke mineraalstoffen, zoals natrium, kalium, magnesium, calcium, fosfor, ijzer en zink.

nutricanis Chicken & Peas bevat een hoog aandeel smakelijk kippenvlees en geen goedkoop slachtafval. Daardoor bevat het belangrijke dierlijke eiwitten. Het algemene, hoge eiwitgehalte van de receptuur is tenminste 25% en draagt bij aan het spiervermogen van de hond.

Kippenvlees is rijk aan eiwit, vetarm, licht verteerbaar en bevat tamelijk veel kalium, magnesium en zink. Kalium heeft een positieve werking op het zenuwstelsel en de hartspier, magnesium ondersteunt de hart- en spierfuncties, zink is goed voor het immuunsysteem. Bovendien bevat het vitamines van de B-groep, onder andere ook foliumzuur. Vitamines uit de B-groep ondersteunen het lichaam vooral bij de stofwisselingsprocessen, gezonde groei van de huid en de vacht, bloedvorming.

Voor een optimale voeding van uw hond bevat de premium-formule nog meer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: het uitgebalanceerde vitaalstoffen-complex is rijk aan waardevolle meervoudig onverzadigde vetzuren Omega 3 (7 g/kg) en Omega 6 (23 g/kg). Het ondersteunt op verantwoorde wijze de gewrichten en draagt bij aan een glanzende vacht. De vetzuren zijn van hoge kwaliteit en zijn afkomstig uit visolie en lijnzaad.

Plantaardige ingrediënten hebben belangrijke functies in het lichaam van de hond. Als premium hondenvoeding heeft Nutricanis Chicken & Peas een speciale selectie kruiden, die de gezondheid bevorderen, op de lijst van ingrediënten staan: kleefkruid, kelp, brandnetelbladeren, paardebloemwortel, meidoornbladeren en anijs klinken wellicht exclusief, ze leveren wel belangrijke mineralen en sporenelementen, zoals calcium, magnesium, foliumzuur en ijzer. Ze hebben daarnaast ook een positief effect op de stofwisseling. Bosbessen behoren ook tot de speciale ingrediënten en hebben een celbeschermende functie. Ze bevatten meer antioxidanten dan knoflook.

Nutricanis Chicken & Peas bevat geen goedkope vulstoffen, geen kunstmatige smaakversterkers, geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleur- en zoetstoffen. Alleen de allerbeste, licht verteerbare ingrediënten.

Onze belofte

Vanzelfsprekend voor ons: 100% vermelding van alle ingrediënten. Nutricanis hondenvoer bevat alleen datgene, wat erop vermeld staat. Al onze producten worden dierproefvrij ontwikkeld.

Kijkt u zelf maar!

 

Grootte van de hond Klein, Middelgroot, Groot, Zeer groot
Leeftijdsperiode hond Junior, Volwassen
Activiteitsniveau hond Normaal, Actief, Zeer Actief
Grootte van de brokken Middelgroot
Land van productie Denemarken

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):