Nat hondenvoer

Graanvrij nat hondenvoer

Nat hondenvoer - een graanvrije, complete voeding voor volwassen honden in de soorten lam + zoete aardappel en kalkoen + pompoen alsmede ons hypoallergene natvoer in de soort kangoeroe + okra voor allergische honden. Ons natvoer is licht verteerbaar. Net als bij ons droogvoer voor honden verwerken wij onze natvoer voor honden zonder granen en met alleen hoogwaardige ingrediënten, zodat uw hond alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen krijgt, die hij nodig heeft. Wij verwerken uitsluitend datgene, wat in een voerbak hoort. Wij verwerken ons hondenvoer

 • zonder granen en gluten
 • zonder mais en rijst
 • zonder soja
 • zonder conserveringsmiddelen
 • zonder suiker en lokstoffen
 • zonder goedkope vulstoffen
 • zonder kunstmatige aromastoffen en smaakversterkers

Hoe wordt ons nat hondenvoer vervaardigd?

Dankzij de nauwe samenwerking met dierenartsen bevat ons natvoer een optimale en goed op elkaar afgestemde hoeveelheid aan proteïnen, voedingsvezels, vitamines, mineralen en koolhydraten. Dankzij de omzichtige bereiding en de vitamine besparende verpakking tijdens de vervaardiging blijven de voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden. Zo krijgt uw hond niet alleen de juiste voeding, maar vooral een gezonde voeding. Nutricanis natvoer is heerlijk sappig en mals en bevat heerlijke natuurlijke aromastoffen. Dat smaakt goed en doet goed - voor meer plezier tijdens het eten en meer plezier in het leven dankzij een goede gezondheid.

 • Alleen één dierlijke proteïne bron - mono proteïne
 • Groot vleesaandeel, groente en kruiden
 • vitamine besparende verpakking
 • omzichtige bereiding
 • Vervaardigd in Duitsland

Welke graanvrije ingrediënten bevat Nutricanis natvoer voor honden

Het Nutricanis graanvrije natvoer voor honden is verkrijgbaar in de soorten kalkoen + pompoen met wortel, distelolie, kruiden & mariadistel alsmede lam + zoete aardappel met erwten, distelolie, kruiden & mariadistel. Afhankelijk van het soort verwerken wij kalkoen- of lamsvlees, groente, zoals wortels, erwten en pompoen alsmede fijne kruiden.

Nutricanis natvoer is bijzonder hoogwaardig omdat het dubbel zo goed aangepast is: Aan de behoeften van de hond en aan de ingrediënten onder elkaar. Overeenkomstig groot is het vleesaandeel in ons natvoer. Wij verwerken uitsluitend vlees met een hoog proteïnegehalte en een fantastische smaak. Dankzij onze omzichtige bereiding wordt de proteïne niet gedenatureerd en blijft de voedingswaarde zoveel mogelijk behouden. Bovendien krijgt onze hondenvoeding een goede aanvulling met zorgvuldig gekozen groente. Die keuze van zoete aardappels met wortels tot erwten is zorgvuldig aan de desbetreffende bereidingswijze aangepast en deze is altijd hoogwaardig - als leverancier van vitamines, voedingsvezels en mineraalstoffen. De uitgekozen ingrediënten dragen bij aan een gebalanceerdere, makkelijk verteerbare en nuttige voeding.

Het bijzondere aan nutricanis nat hondenvoer

Ons graanvrije natte hondenvoer bevat mariadistel. Al sinds de 16. eeuw is de mariadistel bekend als belangrijke geneeskrachtige plant voor lever- en galklachten. Het extract van de mariadistel is een vast ingrediënt van ons natvoer - tenminste bij alle soorten, waar dit zinvol is. Wij gebruiken de zeven millimeter lange vruchten voor onze recepturen, omdat deze het hoogwaardige silymarine bevatten. Silymarine kan de lever beschermen, versterken en ontgiften. Het brengt bovendien de galvloeiing op gang en heeft een positief effect op de spijsvertering. Bovendien bevat het extract van de mariadistel zogenaamde antioxidanten, die het immuunsysteem op een natuurlijke manier beschermen tegen agressieve vrije radicalen.

Net zoals vele andere ingrediënten is silymarine natuurlijk geen wondermiddeltje, dat eenmalig en snel helpt. Het natvoer van nutricanis bevat echter een zorgvuldig afgestemde dosering die geschikt is voor een natuurlijke ondersteuning van de leverfunctie. Door een regelmatig gebruik van nutricanis natvoer biedt u uw hond een duurzame bevordering van zijn gezondheid.

Onze belofte

100% vermelding van alle ingrediënten. Dierproefvrij!