Hondenvoer

Gezond hondenvoer

Wij houden van honden. Daarom hebben wij een premium hondenvoer ontwikkeld, dat goed verdraagbaar is en met goede ingrediënten en zonder kunstmatige kleurstoffen, goedkope vulstoffen, soja, smaakversterkers, suiker of zoetstoffen werd vervaardigd. Wij verwerken geen granen en glutenbevattende ingrediënten ter voorkoming van mogelijke intoleranties en allergieën.

Direct vanaf de ontwikkeling van onze producten werken wij nauw samen met dierenarten met voedingsdeskundigen. Onze hoogwaardige recepten dragen bij aan een optimale en gezonde voeding voor uw hond. Wij verwerken hoogwaardige ingrediënten, zodat uw hond bij iedere maaltijd datgene krijgt, wat hij voor een lang en gezond leven nodig heeft.

Ons hondenvoer oriënteert zich aan de natuurlijke voeding van een hond: Proteïne uit hoogwaardig vlees (single proteïne), groente, bessen en kruiden. Met deze voeding krijgt uw hond alle noodzakelijke voedings-, mineraalstoffen en vitamines, die hij dagelijks nodig heeft.

Graanvrij droogvoer voor honden

Ons gezonde droogvoer voor honden bevat hoogwaardige proteïnen uit kippenvlees, aardappels als beste koolhydraatbron, groente, bessen en kruiden. De grootte van de brokken is geschikt voor zowel kleine, middelgrote en grote hondenrassen. Nutricanis droogvoer is verkrijgbaar voor volwassen honden met een normaalgewicht (Adult Dog Chicken & Peas) en voor oudere honden en/of honden die de neiging hebben tot overgewicht (Senior Dog Chicken & Peas Light). De light variant van het droogvoer bevat minder vet en een hoger gehalte aan ballaststoffen.

Natvoer voor honden met mariadistel

Ons natvoer voor honden is verkrijgbaar in de soorten kalkoen + pompoen en lam + zoete aardappel. Wij verwerken hoogwaardig vlees, groente en kruiden. Ons natvoer is 100% graanvrij en bevat ook geen mais of rijst. Bovendien verwerken wij geen kunstmatige aromastoffen, lokstoffen, conserveringsmiddelen en suiker. Uw hond krijgt de optimale voeding met belangrijke voedingsstoffen en vitamines.