• Verzending binnen 24h
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Geen verzendkosten v.a. 49€ (NL/BE)
0
€ 0,00
Nutricanis hondenhalsdoek

Nutricanis hondenhalsdoek

Een nonchalant, opvallend accessoire voor uw hond. Van zacht katoen en met de hand gemaakt.

Beschikbaarheid: In voorraad

Nutricanis hondenhalsdoek
€ 4,87
€ 14,32 / 100 g
Alle prijzen zijn incl. 16% BTW. excl. Verzendkosten

Met deze halsdoek van Nutricanis onderscheidt uw viervoeter zich in meerdere opzichten van de grauwe massa.
Dit modieuze accessoire beschermt uw lieveling tegen harde wind die ook bij honden een verkoudheid kan veroorzaken. Bovendien zorgt de felgroene kleur van de Nutricanis-halsdoek ervoor dat u uw hond niet zo snel uit het oog verliest. Ook niet wanneer hij een keer in het water gesprongen is of de bosjes inrent. En last but not least zorgt de halsdoek voor een leuke, modieuze look. Het is een mooi accent bij de halsband en riem voor alle rakkers en wildebrassen die de hele dag lang buiten willen ravotten en spelen.

In een driehoek gevouwen kan de doek losjes om de hals worden geknoopt. Door een omslag aan de lange zijde ontstaan lussen waar de halsband doorheen getrokken kan worden.

De Nutricanis-halsdoek is gemaakt van robuuste, zachte katoenen popeline en heeft een formaat van 53 x 53 cm. Hij is bedrukt met de Nutricanis-belettering en de Nutricanis-hond. Het gemakkelijk te reinigende doek kan op 40 graden in de wasmachine worden gewassen, maar is niet geschikt voor de droogtrommel of chemische reiniging. De halsdoek van Nutricanis werd liefdevol met de hand genaaid, geverfd, bedrukt en gestreken.

Netto gewicht in g 34
Grootte van de hond Klein, Middelgroot, Groot, Zeer groot

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):