Onze hondenvoeding – De complete voeding voor het welzijn van uw hond

nutricanis Hundenahrung

Nutricanis droogvoer bestaat uit licht verteerbare voeding, volledig granenvrije recepturen, die zijn ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen en dierenartsen. De voeding bevat hoogwaardige dierlijke en plantaardige ingrediënten, die goed zijn voor uw hond en hem bij elke maaltijd perfect datgene geven wat hij nodig heeft: eiwitten, koolhydraten, vezels, vitaminen en mineralen.

Met Nutricanis droogvoer kunt u er zeker van zijn dat u uw hond op een verstandige en evenwichtige manier voedt en er daardoor aan bijdraagt dat uw geliefde viervoeter langer fit en gezond blijft.

Nutricanis hondenvoer bevat het beste vlees. Het smaakt niet alleen uitstekend, maar bevat ook een bijzonder hoog aandeel dierlijke eiwitten (25 %) die de prestaties van het spierenstelsel van de hond ondersteunen. Alle recepten zijn granenvrij en hebben geen glutenbevattende bestanddelen, omdat deze ongewenste lichamelijke reacties en allergieën kunnen veroorzaken.


Het optimale voer voor elke hond:

  • granen- en glutenvrij, voor optimale verdraagzaamheid
  • hoogwaardige dierlijke eiwitten, voor sterke spieren
  • hoogwaardige koolhydraten uit groenten en planten voor een betere opname van voedingsstoffen en een goede spijsvertering
  • essentiële vitaminen en mineralen, voor de stofwisseling en het immuunsysteem (antioxidanten)
  • geen kunstmatige kleurstoffen, geen soja, geen smaakversterkers, suikers of zoetstoffen

Een zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd vitaalstoffen-complex ondersteunt op actieve wijze de conditie van uw hond. De waardevolle Omega 3 en Omega 6 vetzuren zijn afkomstig van hoge kwaliteit vis-, lijnzaad- of koolzaadolie. Naast aardappelen, bevatten de recepten ook andere voedzame groenten, zoals erwten, als een optimale bron van koolhydraten voor energie. Geselecteerde kruiden, zoals bosbessen, zorgen voor extra mineralen en voedingsstoffen met antioxidantieve beschermingsfuncties.

Als premium hondenvoeding bevatten de recepten geen goedkope vulstoffen of kunstmatige smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen, geen suikers en geen zoetstoffen. Het is uitermate geschikt als voor het welzijn van elke ras van elke grootte. Voor speciale behoeften, bijvoorbeeld voor honden met een neiging tot overgewicht, zijn de Nutricanis recepten verkrijgbaar in vetarme en vezelrijke varianten. Door de diverse, verschillende verpakkingsafmetingen, de praktische zip-lock sluiting, de snelle verzending binnen 24 uur en de productie in kleine hoeveelheden, zorgen we ervoor dat u uw hond altijd zo vers mogelijke voeding kunt bieden met alles wat hij nodig heeft.