Samen voldoen aan de behoeften van steeds meer hondenbezitters

Nutricanis is de nieuwe premium hondenvoeding voor hondenbezitters die hun hond verantwoord en optimaal willen voeden. In huishoudens in Duitsland worden zo'n vijf miljoen honden gehouden. Tegelijkertijd erkennen steeds meer hondenhouders het belang van een afgewogen voeding voor de gezondheid, het welzijn en de vitaliteit van hun hond.

Bij veel mensen groeit het gezondheidsbewustzijn. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de vriend en partner op vier poten. Net zoals wij, zijn steeds meer mensen ervan overtuigd dat het bij premium hondenvoeding niet gaat om verwennerij, maar om een aanvaardbare voeding van hoge kwaliteit die voldoet aan de specifieke behoeften van elke individuele hond.

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze premium voedingen en kies ervoor om met ons samen te werken. Nutricanis biedt hiervoor een groot aantal mogelijkheden. In die samenwerking zullen we als partners ontdekken hoe we kunnen voldoen aan de groeiende behoefte van veel hondenbezitters die op zoek zijn naar een nieuw soort hondenvoeding.

Schrijft u ons, of bel ons. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!