Tevredenheidsgarantie en klachten

Nutricanis gebruikt ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, waarvan we de heerlijke smaak uitgebreid hebben getest onder de viervoeters. Wilt uw hond desondanks het voer toch niet eten, dan kunt u de aangebroken verpakking kosteloos aan ons terugsturen en krijgt u de aankoopprijs volledig terugbetaald. Dit is de tevredenheidsgarantie van Nutricanis.

Gebruikt u hiervoor het retourformulier dat aan elke bestelling is toegevoegd. Formulier volledig invullen en samen met de aangebroken verpakking en de andere nog niet geopende producten in de originele verpakking terugsturen. Zorgt u er a.u.b. voor dat u de aangebroken verpakking voor het transport zorgvuldig afsluit.

Klachten

Ondanks dat wij alle zorgvuldigheid in acht nemen, kan het in uitzonderlijke gevallen gebeuren dat u verkeerde of foutieve goederen ontvangt. Uiteraard zal Nutricanis deze kosteloos terugnemen en zonder extra kosten voor u ruilen. Hiervoor is bij elke verzending een retourformulier toegevoegd. Stuurt u dit a.u.b. volledig ingevuld terug, samen met de verkeerde of foutieve goederen, in de originele verpakking.