Kangoeroe + Zoete Aardappel

Kangoeroe + Zoete Aardappel

complete & grain free hypoallergenic nutrition for dogs

Slechts één dierlijke eiwitbron - monoproteïne
Geschikt voor honden met allergieën
Zonder: granen, gluten, kunst. Smaken en conserveermiddelen
Gemaakt in Duitsland
Zacht koken en vitamine-vriendelijke koude vulling
Omega-3 en Omega-6 voor glanzend bont en sterke gewrichten
Inhoud
Hoeveelheid
vanaf 1,79 €
Alle prijzen zijn incl. 7% BTW. excl. Verzendkosten
Lieferung innerhalb von 1-3 Werktagen

complete & grain free hypoallergenic nutrition for dogs

Nassfutter Hund

Graanvrij hondenvoer in de variatie hypoallergeen natvoer. Met handige ringpull opener (geen blikopener nodig).

Ons natvoer kangoeroe + zoete aardappel van nutricanis is een hypoallergene complete voeding speciaal voor honden met allergieën of intoleranties. In ons hondenvoer wordt alleen één dierlijke proteïne bron verwerkt (mono proteïne). In ons hypoallergene hondenvoer is kangoeroevlees verwerkt. Gezien het feit dat de meeste West-Europese honden nog geen kangoeroevlees kennen, is het een ideale oplossing voor allergische honden. Nutricanis hypoallergeen hondenvoer is compleet graan- en glutenvrij, zonder mais, rijst of soja. Wij verwerken geen conserveringsmiddelen, geen smaakversterkers. Maar wel hoogwaardige ingrediënten, zoals topkwaliteit vlees en verse groente. Uw gevoelige of allergische hond krijgt alle benodigde vitamines, mineralen, sporenelementen en vitaalstoffen binnen.

Ingrediënten hypoallergeen natvoer voor honden kangoeroe + zoete aardappel

Samenstelling: 65% kangoeroe (vlees en orgaanvlees), 27,6% bouillon, 5% zoete aardappel, 1% raapzaadolie, 1% mineralen, 0,2% saffloerolie, 0,2% mariadistel

kangoeroes

Kangoeroevlees levert een kwalitatief hoogwaardig eiwit. Het is bijzonder vetarm en heeft een vetgehalte van gemiddeld onder 2%. Bovendien levert es belangrijke omega 3 vetzuren, die o.a. belangrijk zijn voor hart, alsmede ijzer en zink. Het bevat belangrijke b-vitamines, zoals vitamines B12 en B6, niacine, riboflavine en thiamine.

De kangoeroes leven vrij in het wild in Australië en worden niet extra voor consumptie gefokt. Sinds de uitroeiing van hun natuurlijke vijanden, zoals diverse carnivoren, waaronder de buidelwolf, hebben kangoeroes geen natuurlijke vijanden meer. Als gevolg daarvan vermenigvuldigen zij zich zo enorm, dat een bepaald aantal kangoeroes - op verzoek van agrariërs - ieder jaar geschoten mogen worden. Dit nemen de wettelijk erkende jagers voor hun rekening. Een groot gedeelte van het vlees van de geschoten kangoeroes wordt geëxporteerd, daarvan gaat 80% naar Europa, vooral naar Duitsland, België, Denemarken en Frankrijk.

Hypoallergeen nat hondenvoer - met mariadistel

Ons natvoer voor honden bevat bovendien mariadistel. Al sinds de 16. Eeuw is de mariadistel bekend als belangrijke geneeskrachtige plant voor lever- en galklachten. Wij gebruiken de zeven millimeter lange vruchten voor onze recepturen, omdat deze het hoogwaardige silymarine bevatten. Silymarine kan de lever beschermen, versterken en ontgiften. Het brengt bovendien de galvloeiing op gang en heeft een positief effect op de spijsvertering. Bovendien bevat het extract van de mariadistel zogenaamde antioxidanten, die het immuunsysteem op een natuurlijke manier beschermt tegen agressieve vrije radicalen. Net zoals vele andere ingrediënten is silymarine natuurlijk geen wondermiddeltje, dat eenmalig en snel helpt. Het natvoer van nutricanis bevat echter een zorgvuldig afgestemde dosering die geschikt is voor een natuurlijke ondersteuning van de leverfunctie. Door een regelmatig gebruik van nutricanis natvoer biedt u uw hond een duurzame bevordering van zijn gezondheid.

Hypoallergeen natvoer voor honden - zonder granen en gluten

Wij zien af van granen en glutenbevattende ingrediënten, wij verwerken geen conserveringsmiddelen, kunstmatige aroma- en lokstoffen of suiker. Daarom is ons hypoallergene hondenvoer perfect verteerbaar en aangepast aan de behoeften van uw gevoelige of allergische hond.

Onze belofte

Vanzelfsprekend voor ons: 100% vermelding van alle ingrediënten. nutricanis hondenvoer bevat alleen datgene, wat erop vermeld staat. Al onze producten worden dierproefvrij ontwikkeld.

Grootte van de hond Mini, Klein, Middelgroot, Groot, Zeer groot
Leeftijdsperiode hond Junior, Volwassen, Oud
Activiteitsniveau hond Inactief, Normaal, Actief, Zeer Actief

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):