Rundvlees + Venkel

Rundvlees + Venkel

complete & grain free nutrition for dogs

Geschikt voor honden met allergieën
Zonder: granen, gluten, kunst. Smaken en conserveermiddelen
Gemaakt in Duitsland
Zacht koken en vitamine-vriendelijke koude vulling
Omega-3 en Omega-6 voor glanzend bont en sterke gewrichten
Inhoud
Hoeveelheid
vanaf 1,54 €
Alle prijzen zijn incl. 7% BTW. excl. Verzendkosten
Lieferung innerhalb von 1-3 Werktagen

Complete voeding voor volwassen honden

Nassfutter Hund

Graanvrij hondenvoer in de variatie hypoallergeen natvoer. Met handige ringpull opener (geen blikopener nodig).

Ingrediënten hypoallergeen natvoer voor honden Rundvlees + Venkel aardappel

Samenstelling: 64% rund (runderlong, rundvlees, runderhart, runderuier, runderpens, runderlever, rundernier), 28,4% bouillon, 3% venkel, 3% zoete aardappel, 1% mineralen, 0,2% saffloerolie, 0,2% mariadistel, 0,1% rozemarijn, 0,1% oregano

Nat hondenvoer - met mariadistel

Ons natvoer voor honden bevat bovendien mariadistel. Al sinds de 16. Eeuw is de mariadistel bekend als belangrijke geneeskrachtige plant voor lever- en galklachten. Wij gebruiken de zeven millimeter lange vruchten voor onze recepturen, omdat deze het hoogwaardige silymarine bevatten. Silymarine kan de lever beschermen, versterken en ontgiften. Het brengt bovendien de galvloeiing op gang en heeft een positief effect op de spijsvertering. Bovendien bevat het extract van de mariadistel zogenaamde antioxidanten, die het immuunsysteem op een natuurlijke manier beschermt tegen agressieve vrije radicalen. Net zoals vele andere ingrediënten is silymarine natuurlijk geen wondermiddeltje, dat eenmalig en snel helpt. Het natvoer van nutricanis bevat echter een zorgvuldig afgestemde dosering die geschikt is voor een natuurlijke ondersteuning van de leverfunctie. Door een regelmatig gebruik van nutricanis natvoer biedt u uw hond een duurzame bevordering van zijn gezondheid.

Natvoer voor honden - zonder granen en gluten

Wij zien af van granen en glutenbevattende ingrediënten, wij verwerken geen conserveringsmiddelen, kunstmatige aroma- en lokstoffen of suiker. Daarom is ons hypoallergene hondenvoer perfect verteerbaar en aangepast aan de behoeften van uw gevoelige of allergische hond.

Onze belofte

Vanzelfsprekend voor ons: 100% vermelding van alle ingrediënten. nutricanis hondenvoer bevat alleen datgene, wat erop vermeld staat. Al onze producten worden dierproefvrij ontwikkeld.

Grootte van de hond Mini, Klein, Middelgroot, Groot, Zeer groot
Leeftijdsperiode hond Junior, Volwassen, Oud
Activiteitsniveau hond Inactief, Normaal, Actief, Zeer Actief

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):