Lam + Zoete Aardappel

Lam + Zoete Aardappel

Zonder granen en gluten

Slechts één dierlijke eiwitbron - monoproteïne
Geschikt voor honden met allergieën
Zonder: granen, gluten, kunst. Smaken en conserveermiddelen
Gemaakt in Duitsland
Zacht koken en vitamine-vriendelijke koude vulling
Omega-3 en Omega-6 voor glanzend bont en sterke gewrichten
Inhoud
Hoeveelheid
vanaf 1,54 €
€ 4,23 / kg | Alle prijzen zijn incl. 7% BTW. excl. Verzendkosten
Lieferung innerhalb von 1-3 Werktagen

Nat hondenvoer: lam + zoete aardappel met erwten, distelolie en kruiden & mariadistel

nat hondenvoer mariadistel

Graanvrij hondenvoer in de variatie natvoer. Met handige ringpull opener (geen blikopener nodig).

Nutricanis nat hondenvoer is de passende graanvrije, complete voeding voor volwassen honden in de soorten lam + zoete aardappel. Hoogwaardige ingrediënten uit topkwaliteit vlees, verse groente en fijne kruiden zorgen ervoor, dat honden het voer niet alleen lekker vinden, maar dat ze ook de juiste belangrijke vitamines, mineralen, sporenelementen en vitaalstoffen binnenkrijgen.

Ingrediënten natvoer voor honden lam + zoete aardappel

64% lam, bestaand uit lamshart, lamsvlees, lamslever, lamslong, lamsmaag, 29,4% bouillon, 3% zoete aardappel, 3% erwten, 0,2% mariadistel, 0,2% distelolie, 0,2% kruiden.

natvoer voor honden

Mager lamsvlees

Lam resp. Mager lamsvlees heeft een gering vetgehalte, bevat ongeveer 28% eiwit en verzorgt uw hond met belangrijke b-vitaminen, vitamine A en C alsmede hoogwaardige mineralen, zoals natrium, ijzer, kalium en calcium.

Zoete aardappel

De zoete aardappel is een belangrijke leverancier voor vitamine E, A en bètacaroteen. Bovendien bevat dit levensmiddel vitamine C, E, K en vitamines uit de B-groep. De zoete aardappel levert belangrijke mineraalstoffen, zoals natrium, kalium, magnesium, calcium, fosfor, ijzer en zink. Bovendien is het een belangrijke leverancier voor hoofwaardige koolhydraten en voedingsvezels. De energie die de zoete aardappel levert, wordt langzaam omgezet, zodat er geen plotselinge stijging van het bloedsuikerpeil ontstaat.

Erwten

Erwten hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Ze bevatten antioxidanten, zoals bijv. Alfa- en bètacaroteen, die het lichaam beschermen tegen de zogenaamde vrije radicalen. Erwten zijn een goede en licht verteerbare energiebron. Ze leveren waardevolle voedingsvezels, die belangrijk zijn voor de spijsvertering. Het in erwten aanwezige polyfenol geldt als kankerpreventief, vitamine K en B zijn belangrijk voor de botten, bovendien bevatten erwten fosfor (belangrijk voor de energiestofwisseling van de lichaamscellen), thiamine en kalium.

Met mariadistel

Ons natvoer voor honden bevat bovendien mariadistel. Al sinds de 16. Eeuw is de mariadistel bekend als belangrijke geneeskrachtige plant voor lever- en galklachten. Wij gebruiken de zeven millimeter lange vruchten voor onze recepturen, omdat deze het hoogwaardige silymarine bevatten. Silymarine kan de lever beschermen, versterken en ontgiften. Het brengt bovendien de galvloeiing op gang en heeft een positief effect op de spijsvertering. Bovendien bevat het extract van de mariadistel zogenaamde antioxidanten, die het immuunsysteem op een natuurlijke manier beschermt tegen agressieve vrije radicalen. Net zoals vele andere ingrediënten is silymarine natuurlijk geen wondermiddeltje, dat eenmalig en snel helpt. Het natvoer van nutricanis bevat echter een zorgvuldig afgestemde dosering die geschikt is voor een natuurlijke ondersteuning van de leverfunctie. Door een regelmatig gebruik van nutricanis natvoer biedt u uw hond een duurzame bevordering van zijn gezondheid.

Zonder granen en gluten

Wij verwerken geen granen en glutenbevattende ingrediënten ter voorkoming van mogelijke intoleranties en allergieën. Wij verwerken geen conserveringsmiddelen, kunstmatige aroma- en lokstoffen of suiker. Nutricanis hondenvoer is perfect verteerbaar en aangepast aan de behoeften van uw hond. Door de samenstelling is ons natvoer voor honden ook geschikt voor gevoelige, allergische honden.

Onze belofte

Vanzelfsprekend voor ons: 100% vermelding van alle ingrediënten. Nutricanis hondenvoer bevat alleen datgene, wat erop vermeld staat. Al onze producten worden dierproefvrij ontwikkeld.

Netto gewicht in g 400
Grootte van de hond Mini, Klein, Middelgroot, Groot, Zeer groot
Leeftijdsperiode hond Volwassen
Activiteitsniveau hond Inactief, Normaal, Actief, Zeer Actief

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):