Onze hondensnacks - de granenvrije alternatieven

Nutricanis hondensnacks

De snacks van Nutricanis zijn granenvrije alternatieven met premium ingrediënten en een heerlijke smaak. Of ze nu gebruikt worden als beloning voor de actieve hond, af en toe als een verwennerij, of als een caloriearme traktatie, de inhoud van de snacks zorgt ervoor dat ze een nuttige aanvulling vormen op al de andere voeding van Nutricanis. Ideaal om mee te nemen of voor tussendoor.

Of het nu de knapperige kauwstrips zijn, de zachte softies of de krokante koekjes, de snacks van Nutricanis zijn volledig granenvrij en bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals het beste vlees voor een heerlijke smaak, voedzame groenten en waardevolle voedingsstoffen.

De snacks zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: met een hoog percentage kwalitatief, eiwitrijk vlees voor de actieve hond. Bijzonder krokant, voor langdurig kauwplezier. Met voedzame groenten en een fijne smaak, om af en toe tussendoor te verwennen. Of knapperig en met weinig calorieën, voor een beetje extra plezier, zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen.

In tegenstelling tot veel andere lekkernijen, bevat geen van de recepten suiker of zoetstof. U kunt uw hond daardoor gerust trakteren op een extra portie en hem tegelijkertijd helpen om goed in vorm te blijven.


Het granenvrije snack-alternatief:

  • licht verteerbaar, omdat de snacks compleet granen- en glutenvrij zijn
  • het beste vlees voor een heerlijke smaak en met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten
  • voedzame groenten, zoals aardappelen, appels of wortels
  • met vitaminen, mineralen en vezels
  • gegarandeerd zonder suikers of zoetstoffen