Aantrekkelijke voordelen voor geregistreerde hondenfokkers

Als fokker komt u in aanmerking om te profiteren van ons speciale Nutricanis fokkersprogramma. Met dit programma willen we u helpen om uw pups te laten opgroeien tot gezonde en actieve honden. Onze kennis over de juiste hondenvoeding geven wij graag aan u door. Uw eigen Nutricanis-contactpersoon geeft u antwoord op al uw vragen en kijkt met plezier uit naar uw reacties. Die kunnen ons immers inzicht geven in hoe wij u nog beter kunnen helpen.

Behalve van professioneel advies, profiteert u als fokker ook van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen, die volledig zijn afgestemd op uw behoeften. Voorbeelden hiervan zijn de speciale puppy-pakketten die wij, op verzoek, regelmatig samenstellen. Ook werken we eraan om bestellingen van grootverpakkingen voor u bijzonder eenvoudig en aantrekkelijk te maken. Uiteraard bedanken we u ook regelmatig met waardevolle extra’s als u ons bij anderen aanbeveelt.

Deelname aan het Nutricanis fokkersprogramma is gratis en vraagt niet meer dan een eenmalige registratie. U kunt zich het beste meteen aanmelden. Stuurt u ons daarvoor eenvoudig een e-mail met uw adres, een kopie van uw bedrijfsvergunning en uw BTW-nummer. Na een korte inspectie van uw documenten komt u direct in aanmerking voor alle speciale aanbiedingen en voordelen.

Overtuig uzelf ervan wat Nutricanis allemaal voor u kan betekenen! Vraag vandaag nog kosteloos en vrijblijvend ons informatiepakket aan, met daarin informatieve brochures, interessante monsters en een kleine verrassing.