Over Nutricanis

We willen een hondenvoeding ontwikkelen, waarbij we rekening houden met de veranderende behoeften van honden. De samenstellingen van onze formules moeten bijdragen aan de gezondheid van uw hond. Dat is ook de reden waarom we bij de ontwikkeling van onze producten al nauw samenwerken met dierenartsen en voedingswetenschappers. Alleen door op die manier te werken, kunnen wij u garanderen dat al onze unieke formules, stuk voor stuk, van hoge kwaliteit zijn en de beste voeding vormen voor uw hond.

Alle mensen die bij Nutricanis werken houden van honden en zij willen allemaal dat uw viervoeter gezond en opgewekt blijft. Omdat we ervan overtuigd zijn, dat bij elke hondenbezitter het welzijn en het plezier van de hond voorop staat, zijn we voortdurend bezig om onze recepten nog verder te ontwikkelen en aan te passen aan de ervaringen die hondenbezitters ermee opdoen. Zo hebben we bijvoorbeeld van begin af aan geen granen en glutenbevattende producten toegevoegd, omdat we ongewenste lichamelijke reacties en allergieën willen voorkomen.

Dankzij de nauwe samenwerking met deskundigen neemt onze kennis snel toe en kunnen we als jong bedrijf voortvarend groeien. Het is ons doel om begrip te creëren voor het belang van goede voeding voor honden en zoveel mogelijk hondenliefhebbers de mogelijkheid te geven om hun hond met premium-ingrediënten in de beste conditie te brengen en te houden. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Om dit te laten werken, investeren we niet zozeer in reclame of detailhandel, maar daarentegen in waardevolle ingrediënten. We focussen niet op een paar premium-ingrediënten die we via reclame in de schijnwerpers zetten, maar we vertrouwen in plaats daarvan volledig op onze recepturen, die vrijwel uitsluitend zijn opgebouwd uit hoogwaardige ingrediënten: van 98% van het beste eiwitrijke kalkoenvlees, tot de onopvallende als antioxidanten werkende bosbessen.

Overtuig uzelf van onze recepten en van onze voedingsfilosofie.