De juiste voeding voor het welzijn van uw hond door consequent gebruik van de beste ingrediënten

Nutricanis hondenvoeding kenmerkt zich niet alleen door een heerlijke smaak, maar bevat ook de beste, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. We willen niet alleen dat uw hond graag zijn voer opeet, maar dat hij bovendien bij elke maaltijd alles krijgt wat nodig is om langer gezond en fit te blijven. Daarom betekent ‘Premium’ bij Nutricanis vooral: ingrediënten van hoge kwaliteit, die u in conventioneel hondenvoer meestal niet aantreft en die een waardevolle bijdrage leveren aan een optimale voeding voor uw hond.

Steeds meer hondenbezitters ondervinden dat hun hond slecht reageert op voer, of allergieën ontwikkelt, bijvoorbeeld bij glutenbevattende granen, zoals tarwe of maïs. Daarom ontwikkelen wij, samen met voedingswetenschappers en dierenartsen, unieke recepten die aansluiten bij de huidige stand van de wetenschap naar de behoeften van honden op het gebied van gezondheid en welzijn.

Onze hondenvoeding bevat:

  • geen granen, geen gluten
  • geen kunstmatige conserveringsmiddelen
  • geen kunstmatige smaakversterkers
  • geen goedkope vulstoffen
  • geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • geen suiker of zoetstoffen

Wij willen dat u een goed gevoel heeft als u uw hond voert, omdat u weet dat alle ingrediënten in het voer goed voor hem zijn. En ze zijn niet alleen goed voor hem, ze smaken ook goed. Om dat te bereiken, gebruiken we alleen geselecteerde soorten vlees, zoals kip, kalkoen of eend, die bijdragen aan de grote hoeveelheid essentiële dierlijke eiwitten in onze recepten. Goedkoop slachtafval zult u niet vinden in onze voeding. En we gebruiken geen granen, zoals tarwe, die de hond een ‘vol gevoel’ geven. In plaats daarvan geven wij uw hond voedzame groenten, zoals aardappelen of erwten.

Premium betekent voor ons ook: uitzoeken wat de beste verse kruiden zijn. Niet alleen voor hun goede smaak of omdat dat zo goed werkt in de reclame. In ons hondenvoer hebben de kruiden maar één functie: het ondersteunen van de gezondheid van uw hond. Bosbessen, kelp , kleefkruid, brandnetelbladeren, paardebloemwortel, Egyptische kamillebloemen, meidoornbladeren met bloesem, jeneverbessen en anijs vormen het natuurlijke dieet van een hond en bevatten belangrijke mineralen en sporenelementen, waaraan ook een vleeseter behoefte heeft.

Het is ons doel om elke hond in elke levensfase de optimale voeding te bieden en daarbij rekening te houden met de meest uiteenlopende behoeften - van jonge tot oude honden, ongeacht het ras en of ze nu lijden aan overgewicht of niet.

Eén ding is voor ons overigens absoluut vanzelfsprekend: de duidelijke vermelding van onze ingrediënten. Daardoor kunt u op elk moment zien wat u uw hond te eten geeft en uzelf overtuigen waarvan wij overtuigd zijn: dat onze hondenvoeding zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten bevat, die ervoor zorgen dat elke hond op de juiste wijze en verstandig eet.