Senior Dog Chicken & Peas Light

Senior Dog Chicken & Peas Light

Voeding voor de volwassen, naar overgewicht neigende hond.

Geschikt voor honden met allergieën
Zonder: granen, gluten, kunst. Smaken en conserveermiddelen
Gemaakt in Frankrijk
Hoogwaardige koolhydraten van groenten en planten voor een betere opname van voedingsstoffen en vertering
Omega-3 en Omega-6 voor glanzend bont en sterke gewrichten
Dierproteïnen van hoge kwaliteit voor een krachtig spierstelsel
Inhoud
Hoeveelheid
vanaf 4,90 €
Alle prijzen zijn incl. 7% BTW. excl. Verzendkosten
Lieferung innerhalb von 1-3 Werktagen

Hondenvoeding granen- en glutenvrij

nat hondenvoer voor pups

Nutricanis Chicken & Peas Light is perfect samengesteld voor de volwassen, naar overgewicht neigende hond. Het bevat minder vet (9%). Daarentegen zijn meer vezels (5%) opgenomen, die bijdragen tot een optimale opname van voedingsstoffen en ervoor zorgen dat de hond alles krijgt wat hij dagelijks nodig heeft. Door de handige hersluitbare verpakking blijft de inhoud zo lang mogelijk vers.

Nutricanis hondenvoeding is granen- en glutenvrij. Daardoor waarborgt het een zo verantwoord mogelijke voeding voor het welzijn van uw hond. Het zorgt voor een optimale verdraagzaamheid en een laag risico op allergieën.


Rijk aan voedingsstoffen met minder vet en een groter gehalte aan vezels. Optimaal afgestemd op de behoeften van oudere honden, honden met overgewicht en minder actieve honden.Met essentiële Omega 3 en Omega 6 vetzuren, ter ondersteuning van de bloedsomloop, voor gezonde gewrichten, een goed werkend immuunsysteem en een glanzende, mooie vacht.Nutricanis graanvrij droogvoer voor honden: De juiste voeding dankzij consequent goede ingrediënten

graanvrij droogvoer voor honden

De ‘Light’-versie van Chicken & Peas is ideaal voor honden die minder energiebehoefte hebben dan de meeste andere honden. Dat kan zijn vanwege hun leeftijd of ras, door verminderde activiteit als gevolg van castratie, of door een andere, individuele reden. Het aanzienlijk verlaagde vetgehalte van slechts 9% helpt uw hond om permanent in conditie te blijven. Minder vet betekent echter niet minder vlees: Het hoge aandeel smakelijk kippenvlees levert hoogwaardige dierlijke eiwitten (tenminste 25 % van de voeding) die bijdragen aan het behoud van een krachtig spierenstelsel van uw hond.

Erwten en aardappelen leveren niet alleen hoogwaardige koolhydraten. De in deze voedzame groenten aanwezige vezels bevorderen ook de verzadiging en de spijsvertering. Ze zorgen ervoor dat de waardevolle ingrediënten van onze voeding optimaal door de hond geabsorbeerd kunnen worden. Groenten bevatten belangrijke vitaminen. Erwten, bijvoorbeeld, zijn rijk aan vitamine C en de volop aanwezige natuurlijke kleurstof chlorofyl wordt beschouwd als middel dat de kans op kanker vermindert.

Erwten hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Ze bevatten antioxidanten, zoals bijv. Alfa- en bètacaroteen, die het lichaam beschermen tegen de zogenaamde vrije radicalen. Erwten zijn een goede en licht verteerbare energiebron. Ze leveren waardevolle voedingsvezels, die belangrijk zijn voor de spijsvertering. Het in erwten aanwezige polyfenol geldt als kankerpreventief, vitamine K en B zijn belangrijk voor de botten, bovendien bevatten erwten fosfor (belangrijk voor de energiestofwisseling van de lichaamscellen), thiamine en kalium.

Aardappels leveren belangrijke koolhydraten, voedingsvezels en zetmeel. Bovendien bevatten ze veel vitamines, zoals vitamine C, vitamine K en vitamines uit de B-groep. Bovendien leveren aardappels belangrijke mineraalstoffen, zoals natrium, kalium, magnesium, calcium, fosfor, ijzer en zink.

Kippenvlees is rijk aan eiwit, vetarm, licht verteerbaar en bevat tamelijk veel kalium, magnesium en zink. Kalium heeft een positieve werking op het zenuwstelsel en de hartspier, magnesium ondersteunt de hart- en spierfuncties, zink is goed voor het immuunsysteem. Bovendien bevat het vitamines van de B-groep, onder andere ook foliumzuur. Vitamines uit de B-groep ondersteunen het lichaam vooral bij de stofwisselingsprocessen, gezonde groei van de huid en de vacht, bloedvorming.

In het bijzonder voor honden met overgewicht is versterking van de gewrichten uiterst belangrijk. Het uitgebalanceerde vitaalstoffen-complex is rijk aan de waardevolle meervoudig onverzadigde vetzuren Omega 3 en Omega 6 in de goede verhouding van 3:1. Het ondersteunt de soepelheid van de gewrichten en vermindert de kans op ontstekingen die een rol spelen bij osteoartritis. Vooral bij oudere honden kan het ook meehelpen om een glanzende vacht te behouden. Voor Nutricanis worden de vetzuren gewonnen uit visolie en lijnzaad, die worden beschouwd als bronnen van hoge kwaliteit.

Chicken & Peas Light bevat belangrijke plantaardige ingrediënten die waardevolle mineralen en sporenelementen leveren: magnesium, calcium, foliumzuur en ijzer. Premium betekent bij Nutricanis ook dat zich onder de ingrediënten ongebruikelijke namen bevinden. Ze zijn opgenomen in de voeding, omdat ze gunstig zijn voor de gezondheid: Egyptische kamillebloemen, anijszaad, meidoornbladeren en -bloemen, jeneverbessen, bosbessen, kelp en kleefkruid. Ze dragen bij aan een optimale stofwisseling, of bevatten - zoals bosbessen - celbeschermende antioxidanten.

Uiteraard gelden ook voor Chicken & Peas de Nutricanis kwaliteitsnormen. U zult onder de ingrediënten dan ook geen goedkope vulstoffen of kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, suikers of zoetstoffen aantreffen. Alleen de beste ingrediënten, die uw hond kan verdragen.

Onze belofte

Vanzelfsprekend voor ons: 100% vermelding van alle ingrediënten. Nutricanis hondenvoer bevat alleen datgene, wat erop vermeld staat. Al onze producten worden dierproefvrij ontwikkeld.

Het beste overtuigt u uzelf hiervan!

Land van productie Denemarken

Suitable for

Grootte van de hond Middelgroot, Groot, Zeer groot
Leeftijdsperiode hond Volwassen, Oud
Activiteitsniveau hond Inactief, Normaal, Actief
Grootte van de brokken Middelgroot

Analytische bestanddelen / kg

Ruw eiwit in % 25,0
Ruw vet in % 9,0
Ruwe vezel in % 5,0
Ruwe as in % 8,5
Calcium (Ca) in % 14,5
Fosfor (P) in % 10,5
Magnesium (Mg) in % 1,4
Natrium (Na) in % 4,0
Omega 3 vetzuren % 3,85
Omega 6 vetzuren % 14,7
Energie: GE in Kcal 3.598

Additieven – toegevoegd / kg

Vitaminen

Vitamine A , E672 in ie 18.000
Vitamine D3 , E671 in ie 1.800
Vitamine E , alfa - tocoferol in mg 500,00
Vitamine B1 in mg 9,6
Vitamine B2 in mg 7,2
Vitamine B6 in mg 6,0
Vitamin B12 in μg 0,036
Niacine in mg 24,0
Foliumzuur in mg 1,2
Biotine in μg 0,72
Choline chloride in mg 240,0

Sporenelementen

IJzer, als ijzersulfaat monohydraat, E1 in mg 180,0
Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 12,0
Mangaan, als manganiumsulfaat, E5 in mg 12,0
Zink, als zinksulfaat monohydraat, E6 in mg 180,0
Jodium, als calciumjodaat, E2 in mg 2,4
Selenium, als natriumseleniet, E8 in mg 0,2
Kobalt, als kobaltsulfaat heptahydraat, E3 in mg 1,2
Antioxidanten stark tocopherolhaltige Extrakte (Tocopherol = Vitamin-E) natürlichen Ursprungs (E306)
Conserveringsmiddelen Zitronensäure (E330)

Customer Opinions

There are no reviews yet. Write your own review!

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):