Kalkoen Jerky Hondensnacks

Kalkoen Jerky Hondensnacks

Granen- en glutenvrij kalkoen jerky hondensnacks.

✔ graanvrij
✔ voorzichtig lucht gedroogd
✔ met beukenhoutrook veredeld
✔ puur natuurproduct
✔ zonder chemische ingrediënten
✔ zonder conserveringsmiddelen
✔ Single proteïne kwaliteit

Hoeveelheid
€ 4,37
€ 34,96 / kg | Alle prijzen zijn incl. 7% BTW. excl. Verzendkosten
Availability: In voorraad

De Nutricanis Kalkoen Jerky Snack is de optimale beloning voor elke hond. Door de knapperige kalkoenballetjes om te kauwen en de voedzame ingrediënten, is het een goed en vooral ook granenvrij alternatief voor vele andere lekkernijen.

Kalkoen Jerky Hondensnacks

De kalkoensnack bevat ten minste 98% van het beste kalkoenvlees met waardevolle dierlijke eiwitten (meer dan 50%) die spierbevorderend werken. De spijsverteringbevorderende vezels zijn onder andere afkomstig van voedzame appels. Ze ondersteunen de opname van de in de snack aanwezige voedingsstoffen en mineralen. Ruim voorzien van zorgvuldig aan de lucht gedroogd vlees, zorgen de strips ervoor dat uw hond iets goed te kauwen heeft – zeker ook door de heerlijke smaak.

De kalkoensnack is volledig granen- en glutenvrij. En hij bevat ook geen chemische conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. Verder zijn er geen kunstmatige suikers of zoetstoffen, goedkope vulstoffen of smaakversterkers aan toegevoegd.

Turkey Jerky geeft u de zekerheid dat uw hond in goede conditie blijft, ook al stopt u hem zo af en toe deze lekkernij toe.

 

Netto gewicht in g 125
Grootte van de hond Mini, Klein, Middelgroot, Groot, Zeer groot

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):